Els alumnes es mimetitzen amb els animals a Mapadeball

Autoria: Alejandro Jiménez i Coral Cantón

La coreògrafa encarregada de dirigir els assajos del Mapadeball és la ballarina contemporània Angie Mas.

Els alumnes de l’assignatura de Taller de Creació Escènica de l’Institut Dolors Mallafrè i Ros, de Vilanova i la Geltrú, van tindre la seva tercera sessió dels assajos del projecte Mapadeball el passat dimarts 20 de febrer. Aquest projecte es presentarà conjuntament amb diversos instituts del municipi el proper 9 de maig de 2024.

Mapadeball és un projecte que s’adreça a centres d’ensenyament secundari amb l’objectiu d’apropar el llenguatge corporal i introduir la dansa contemporània als joves. Són 2500 alumnes d’ESO i Batxillerat de 7 ciutats diferents catalanes, els que participen enguany en aquesta activitat. Un dels centres participants és l’institut Dolors Mallafrè i Ros, on als seus alumnes van tindre el seu tercer assaig el passat 20 de febrer, i van començar a preparar la seva coreografia. Van escollir dos paisatges per a representar-los a l’espectacle, els quals, per casualitat, tenen com a protagonistes a animals.

“Em sento acollida en els assajos que fem els dimarts, perquè formem equip”, declaració de Lydia Requena, alumna de l’institut Mallafrè.

Cada dimarts a la mateixa hora i aula, de 11:20 a 12:20 a l’aula d’Arts Escèniques del centre, la ballarina Angie Mas s’encarrega de
transmetre els missatges que les directores del projecte, Silvia San Funk i Mònica Muntaner, volen fer arribar al públic i als propis participants. El nom que les directores li han volgut donar aquest any a l’espectacle és UMHLABA, que vol dir MÓN en zulú.

És l’alumnat de l’assignatura de Taller de Creació Escènica del Mallafrè de 1r de Batxillerat, el que donarà vida a part de l’espectacle que es presentarà el proper 9 de maig al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú, el qual estarà obert a tot el públic.