3r i 4t d’ESO

4 dies d’il·lusió

Aconsegueix captar fàcilment l’atenció del públic amb la seva minuciosa actuació, les escenes de comèdia totalment espontànies i la participació voluntària.
Autoria: Natalia García Cobo
L’actuació de l’artista Claire Ducreux va ser interessant, especialment per la seva expressió a través de la dansa, la mímica i la seva admirable habilitat per jugar amb la música.
Autoria: Zaynab El Adouti
Et porta a un fet dolorós, molt dolorós, però que va ocórrer i et fa pensar en què podríem fer com a societat per tal de frenar aquestes violències.
Autoria: Maria Montesinos Naves
Jauria és una obra fora d’allò habitual que ens parla d’ un tema que quasi mai es tracta en el món teatral per al públic adolescent.
Autoria: Àlex Boigues
L'alegria que passa és una obra teatral excel·lent que continua sent rellevant avui dia. És una obra que explora temes universals com la llibertat, l'amor i la societat.
Autoria: Joel León
El Teatre Principal d'Olot es va omplir d'energia i moviment amb la presentació del projecte anual, Mapadeball 2024.
Autoria: Anouar Dris, Hargundip Kaur, Alèxia Cros i Carla Quesada
El programa és una pràctica artística a l’aula per introduir la dansa contemporània al públic més jove.
Autoria: Fionn, Yannik i Alexis
L'objectiu principal del projecte Mapa de Ball és estimular i fomentar la creativitat i originalitat dels joves a través de les danses modernes i els espectacles artístics.
Autoria: Sara Ziati Radouane, Al Meera Tanveer, Noa Safi Gómez Dembele i Daikisy Ruiz Septimo
Es un espectáculo de baile que expresa muchos sentimientos, emociones… por lo cual, tu manera de entender la obra seguramente sea diferente a la de otras personas.
Autoria: Malva Rabascall, Udun Izquierdo, Cira Pagès i Gursimran Kaur
Esta actuación no estaba pensada para que fuera perfecta, estaba pensada para que adolescentes pudieran expresarse y estas cosas con el arte,
Autoria: Clara Masià, Aniol Tañá, Joan Grabalosa i Martina Juanola