Esperant Mr. Bojangles, l’emotiva història d’un amor diferent

Autoria: Oscar Dayon

El dia 2 de febrer, al teatre Poliorama, es va estrenar una obra sensacional que va tenir èxit des dels primers dies, una obra de trama atractiva, com la seva escenografia, una obra amb una banda sonora impecable.

Adaptada de la novel·la Esperant Mr.Bojangles, escrita per l’Olivier Bourdeaut, i publicada el 2016, aquesta obra ens transporta com a testimonis d’una relació d’amor tan romàntic com familiar. El gran treball de Paco Mir ens fa oblidar del present i la realitat alhora que els llums es refreden i els tres genets de l’obra, la Silvia Abril, el Lluís Villanueva i la Lua Amat es posen a interpretar els seus rols. Aquesta novel·la visual arriba a explicar la història d’una família que viu amb un estil únic que ningú li pot arrabassar, i com finalment es veu afectada per un enemic immaterial que no podem veure ni tocar, sota la forma de malaltia mental. L’únic problema de l’obra és que l’espectador paga per tot el seient i acaba asseient-s’hi tan sols a l’extrem de com d’enganxat està a l’escenari.

En resum, l’obra arriba a captivar-nos amb la seva profunditat emocional i les seves increïbles interpretacions, unes eines que serveixen a transportar al públic a un món on l’amor es fusiona amb la realitat, obtenint una experiència teatral inoblidable.