Batxillerat

L’alegria que passa de Dagoll Dagom: Una oda teatral a la modernitat

La diversitat d'estils musicals, des de l'electrònic a l'acústic, enriqueix l'experiència d'escolta i millora el rendiment de la producció.
Autoria: Malena Trellez
Aquesta obra marca la importància de la família en el procés de la malaltia, ja que la unió fa la força.
Autoria: Gaya Marchand
Aquesta obra pot ser una excel·lent opció per a veure tant amb amics com amb família i passar un temps de qualitat junts.
Autoria: Eder Laresgoiti
L’únic problema de l’obra és que l’espectador paga per tot el seient i acaba asseient-s’hi tan sols a l’extrem de com d’enganxat està a l’escenari.
Autoria: Oscar Dayon
Els actors es llueixen cada un amb el seu personatge i tots els aspectes com la música l’escenografia i la il·luminació de l’obra fan que tot estigui al seu lloc i tingui un sentit complet.
Autoria: Nora Segura
El final de l’obra, amb el seu caràcter innovador i fresc, aconsegueix deixar els espectadors amb un gran sabor de boca.
Autoria: Violeta Giralt
La seva última representació, molt ben escollida, molt escaient, una mostra explosiva de talent i, el més important, amb un missatge summament necessari tenint en compte l'entorn que ens rodeja.
Autoria: Elia Martín
L'art és un ressò etern en la història, per això, en l'efímer moment en què les llums s'apaguen, la màgia del teatre encara existeix i amb cada aplaudiment es deixa constància de les emocions eternes que desperten.
Autoria: Maria Mesa
Una nova adaptació interpretada a l’actual món contemporani, ja que no tenen els mateixos desenllaços ni situacions: la interpretació ha buscat donar-li empoderament a la figura femenina.
Autoria: Marina Font Salcedo
Aquesta obra aconsegueix donar una visió moderna del llibre de Santiago Rusiñol.
Autoria: Lucía Pachón