“Freeze”, l’espectacle que et sorprendrà

Autoria: Lirian Muñoz, 3r ESO

El sismògraf d’Olot ha presentat l’espectacle “Freeze” realitzat per Nick Steur. Aquest espectacle es basa a crear escultures amb pedres i tot està en directe. Jo he tingut el plaer de poder veure-ho i sens dubte vull compartir la meva opinió.

 L’espectacle es va dur a terme al pati de la casa Vayreda, un lloc molt encertat. Perquè aquest espectacle era molt relaxant, alhora que intrigant. Els sorolls que hi havia de fons, com el cant dels ocells, la llum que donava al pati i el terreny, afavorien l’espectacle.

També l’escenografia hi ha tingut molt a veure, hi havia un cercle fet de pedres. Les pedres eren dels terrenys de la Garrotxa, totes elles eren diferents, per la mida i el color. Aquestes eren utilitzades per fer l’espectacle. Dins del cercle hi havia set bigues de ferro posades en vertical, on Nick anava col·locant les pedres, una damunt de l’altra a mesura de com eren i com ell les veia.

El mateix artista feia que l’espectacle fos més còmic, ja que en alguns moments mostrava el seu humor, a banda d’una gran concentració en col·locar les pedres. Tenia molta interacció amb el públic i els feia formar part de l’espectacle. Per part seva va ser molt proper i interactiu. Tenia en compte una mica tot, fins i tot netejar les pedres al final perquè es poguessin veure bé.

D’altra banda, també cal agrair al personal del Sismògraf, ja que es notava tot molt ben preparat per a l’espectacle, hi havia una traductora per poder entendre l’artista, perquè era holandès i parlava anglès. De fet, al final de l’espectacle ens donaven l’oportunitat de fer preguntes i resoldre dubtes.

Sincerament, no esperava que fos així, el que semblava un avorriment, no ho era i és que tot s’ha de viure per poder jutjar-ho. Va ser molt relaxant, satisfactori i sorprenent. Sorprenent perquè aquesta capacitat és poc vista i menys en espectacles d’aquest tipus. Sorprenent també la delicadesa que tenia en posar una pedra sobre una altra. Sens dubte es pot dir que agrada, que és innovador i supera tota expectativa.