Joves d’Olot dansant junts

Autoria: Fionn, Yannik i Alexis

MAPADEBALL és un projecte que se celebra cada any. La desena edició del projecte Mapadeball a Olot ha arribat més d’hora que mai, han celebrat la desena edició de l’espectacle. El programa és una pràctica artística a l’aula per introduir la dansa contemporània al públic més jove, concretament, entre l’alumnat de secundària. Tots els alumnes dels diversos instituts d’Olot han participat en aquest projecte d’art contemporani per poder experimentar sobre el món de les arts escèniques i animar-los a convertir-se en grans balladors i de més a més poder ensenyar-los com de complicat i alhora divertit pot ser el teatre o la dansa.

En Mario García Sáez presenta una coreografia que després uns ballarins es dedicaran a ensenyar als alumnes de secundària dels instituts d’Olot. Aquests ballarins han estat tot un trimestre anant a tots els instituts participants una vegada per setmana, això dona com a resultat final un espectacle de dansa contemporània. Alumnes de 2n d’ESO dels instituts d’Olot han pujat a l’escenari per representar l’espectacle que han preparat, el dia 16 i 17 de gener de 2024.

Mario García Sáez és el coreògraf que s’ha encarregat de treballar i programar tota la coreografia que interpreten aquests joves.