L’alegria que passa de Dagoll Dagom: Una oda teatral a la modernitat

Autoria: Malena Trellez

La producció de Dagoll Dagom de L'alegria que passa de Santiago Rusiñol no només va guanyar l’escenari sinó també el cor del públic. Aquesta apassionant i captivadora producció, mereixedora de cinc prestigiosos premis als Premis de la Crítica de les Arts Escèniques, encarna l’essència mateixa del teatre contemporani, fusionant la tradició amb la vanguardia.

En aquesta adaptació, Rosic crea una història complexa que connecta dos temes principals: d’una banda, la lluita entre classes socials liderada per un jove rebel contra l’alcalde autoritari d’un poble avorrit, i de l’altra, el drama amorós d’uns joves que hauran de prendre decisions vitals. Aquest conjunt de temàtiques encara molt rellevants en els nostres temps, es veu reflectit en les paraules dels actors i els moviments de l’escenari, que capten l’atenció del públic des del principi fins al final. .

El repartiment està format per actors i actrius que ofereixen actuacions i interpretacions excepcionals. Àngels Gonyalons, en particular, brilla amb el seu talent en un doble rol sorprenent (interpreta a l’alcalde i al Clown). Pau Oliver, Júlia Genès i Mariona Castillo s’uneixen per donar vida als personatges principals, mentre que Jordi Coll, Eloi Gómez, Pol Guimer, Basem Nahnouh i David Pérez-Bayona completen una actuació entusiasta.

A més de les increïbles interpretacions dels actors, també cal destacar les coreografies d’Ariadna Peya i la direcció musical d’Andreu Gallén, que aporten energia i ritme a l’actuació. La diversitat d’estils musicals, des de l’electrònic a l’acústic, enriqueix l’experiència d’escolta i millora el rendiment de la producció.

Una joia d’espectacle que us farà vibrar a la butaca fins a l’últim moment. No us la perdeu!