Una zebra a l’institut Dolors Mallafrè i Ros

Autoria: Alba Cañero i Luna Requena

Ha entrat una zebra a la classe de treball de creació escènica de 1r de batxillerat a l’Institut Dolors Ros i Mallafrè. Qui pensaría que això podria passar a un institut? L’art es imprevisible i sempre està present.

El dimarts 21, vam començar a assajar la coreografia del Mapadeball amb la coreògrafa i ballarina Angie Mas. Vem començar fent un
exercici dividit en quatre grups, en el primer grup havíem de fer moviments amb fluïdesa, en el segon grup amb moviments entretallats, el tercer grup amb passos bàsics de ball i per últim en el quart grup havíem de fer moviments amb tensió.

Un cop tothom estava dividit en els quatre grups, l’Angie posava música i anavem rotant per poder fer tothom el mateix. Al cap d’una estona ens va deixar anar cadascú a l’espai que volguéssim.

Seguidament, després vem sentar-nos en cercle i l’Angie ens va posar al terra unes quantes imatges i ens va fer escollir dues de totes aquelles que més ens agradaven.

Vam escollir dues imatges

Vam fer votacions i les dues imatges més votades vam haver de recrearles amb la nostre posició corporal. Per últim, vam assajar com sería la nostre entrada i sortida al teatre per fer la recreació de les imatges.

Vam recrear les imatges

Quan vam recrear les dues imatges que eren en una de unes zebres beguent aigua i de fons unes branques.

En cap moment vam tenir cap dificultat en fer les recreacions, només vem tenir alguns problemes per distribuir-nos per la sala i quedar-nos totalment quiets i intentar no riure. Una vegada ja estavem fent la figura que havíem escollit per recrear, connectavem amb el silenci.