Guanyadors del concurs de crítiques a ‘L’alegria que passa’

  • Els guanyadors de la primera edició del Concurs de Crítiques Joves Periodistes Culturals en la categoria 3r i 4t d’ESO assisteixen al musical L’alegria que passa, de Dagoll Dagom.
  • Els joves han pogut visitar els espais entre bastidors del Teatre Poliorama i veure els intèrprets durant l’escalfament.
  • La segona edició del concurs ja està oberta.

Dissabte de joventut al Teatre Poliorama. Una quinzena dels guanyadors del concurs Joves Periodistes Culturals  han assistit a la funció de L’alegria que passa, el musical de Dagoll Dagom. Abans, els nois i noies han pogut veure un fragment de l’escalfament físic i vocal i han visitat algunes de les zones de l’edifici normalment tancades al públic, com ara l’espai de darrere de l’escenari. També han pogut parlar amb diferents responsables tècnics que els han ensenyat la seva labor al teatre, des de la cura dels micros i els focus fins a la regidoria o el vestuari. Aquest premi ha estat possible gràcies a la col·laboració entre Dagoll Dagom, Recomana i el seu grup jove Novaveu, amb membres que van acompanyar als nois i noies durant l’activitat.

Aquesta ha estat la segona experiència que Recomana organitza per als guanyadors d’aquesta edició del concurs. El passat mes de setembre, els alumnes de la categoria Batxillerat van poder assistir a la gala Catalunya Aixeca El Teló. Per facilitar la logística, els guanyadors de la categoria ESO s’han dividit en dos grups, el primer dels quals ha gaudit de l’experiència al Poliorama. Concretament, han participat en l’activitat alumnes d’Olot (IE Greda), Vilafranca del Penedès (Escola Montagut) i Vilanova i la Geltrú (INS Dolors Mallafrè i Ros i INS Manuel de Cabanyes). Des de Recomana, s’està organitzant una tercera activitat per al segon grup de joves d’ESO.

La primera edició del programa Joves Periodistes Culturals es va tancar el passat estiu amb l’elaboració de més de 80 textos periodístics de 13 espectacles entre el concurs de crítiques i les sessions de formació a les escoles. En total hi van participar alumnes de 23 centres educatius en 12 municipis catalans. La segona edició del concurs ja està oberta i espera repetir xifres semblants o superar-les.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de @novaveu