Joves Periodistes Culturals a La historia interminable

  • L’últim grup de guanyadors de la primera edició del Concurs de Crítiques Joves Periodistes Culturals en la categoria 3r i 4t d’ESO assisteixen al musical La historia interminable.
  • Els joves han pogut visitar els espais entre bastidors del Teatre Apolo i parlar amb els intèrprets.
  • La segona edició del concurs continua oberta.

Una desena dels guanyadors del concurs Joves Periodistes Culturals  han assistit a la funció de La historia interminable, el musical de Beon Entertainment. Abans, els nois i noies han parlat amb alguns dels artistes i han pogut passejar pel backstage.  Aquest premi ha estat possible gràcies a la col·laboració entre Beon Entertainment, Recomana i el seu grup jove Novaveu, amb membres que van acompanyar als nois i noies durant l’activitat.

Aquesta ha estat la tercera experiència que Recomana organitza per als guanyadors d’aquesta edició del concurs. El passat mes de setembre, els alumnes de la categoria Batxillerat van poder assistir a la gala Catalunya Aixeca El Teló. Per facilitar la logística, els guanyadors de la categoria ESO s’han dividit en dos grups, el primer dels quals va gaudir al gener d’una experiència similar amb el musical L’alegria que passa al Teatre Poliorama. En aquesta ocasió, ha estat el torn dels alumnes de l’Escola El Pilar de Premià de Mar.

La primera edició del programa Joves Periodistes Culturals es va tancar el passat estiu amb l’elaboració de més de 80 textos periodístics de 13 espectacles entre el concurs de crítiques i les sessions de formació a les escoles. En total hi van participar alumnes de 23 centres educatius en 12 municipis catalans. La segona edició del concurs ja està oberta i espera repetir xifres semblants o superar-les.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de @novaveu